Naslovna Istorijat
Istorijat


Duša slane lampe je kristal koji je iskopan iz Himalaja. Poreklo mu je starije od 250 miliona godina.
Zemaljski život potiče iz praistorijskog mora i ovi kristali su sačuvali orginalne sastojke tih mora. Himalajska kristalna so sadrži 84 vrste minerala, koje su u istom sastavu mogu naći i u ljudskoj krvi, suzama i plodovoj vodi. Dok su se praistorijska mora isušila, te soli koje su ostale su upijale u sebe snagu sunčeve svetlosti. Planine Himalaja su ove čiste snage milionima godina sačuvale i iskristalizovale.
Slane lampe su verovatno najprirodniji veštački svetlosni izvori.
Električni aparati vazduh bombarduju pozitivnim jonima koji su štetni za ljudski organizam. Na žalost i dim duvana i slično kvari ravnotežu elektriciteta vazduha. Prouzrokuje umor, poremećaj koncentracije i sna.
Slane lampe konstantno zrače negativne jone i sa time vas čuvaju od elktrosmoga.

Vi se sa tom energijom neuspešno punite.

Slana lampa neutralizuje elektromagnetne rezonancije (tv, računar) i vazduh pozitivno napunjene prostorije.
Slana lampa od 2-3, 5 kg je dovoljna za veličinu prostorije ok oko 20m2.
U kristalima se objedinjuje snaga 250 miliona godina starog praistorijskog mora (izvor zemaljskog života), planine Himalaja, kristala i duhova snaga. Osim svega navedenog one su predivne, dekorativne.

Himalaji su planinski venci u Aziji, na kojima se nalazi najviši vrh na zemlji, Mont Everest. Ovaj planinski venac proteže se kroz pet država:

  1. Pakistan
  2. Indija
  3. Kina
  4. Butan
  5. Nepal

Na područiju Pakistana u himalajskim rudnicima pronađeni su minerali koji imaju blakotvorno dejstvo na čovekov organizam.
Danas su ovi minerali postali dostupni u vidu kristala, lampi, slanih soba . . .

 
 

Facebookfans